Μαχαίρια & Κοπίδια Ασφαλείας

ΜΑΧΑΙΡΙΑ & ΚΟΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

H Interbrush προμηθεύει την αγορά με διάφορα είδη εργαλείων ασφάλειας, όπως μαχαίρια, κόπτες, ξύστρες, ψαλίδια, νυστέρια κ.α.
Τα επαγγελματικά εργαλεία κοπής συμβάλλουν στην αύξηση της ασφάλειας των εργαζομένων καθώς και στην μείωση των τραυματισμών.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται επίσης στην εργονομική λαβή τους καθώς και στην μορφή της λάμας καθώς είναι απαραίτητη μεταξύ άλλων και η προστασία του συσκευασμένου προϊόντος.

Το γεγονός αυτό τα καθιστά απαραίτητα για τον εξοπλισμό βιομηχανιών όπου η χρήση τους είναι αδιάκοπη.
Οι παγκοσμίου βεληνεκούς αναγνωρισμένοι οίκοι που μας προμηθεύουν διαθέτουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων είτε αυτά διαθέτουν μεταλλική λεπίδα είτε κεραμική.
Προορίζονται για κόψιμο και διαχείριση διαφόρων υλικών όπως είναι οι μεμβράνες, οι ταινίες συσκευασίας, τα χαρτοκιβώτια, λαστιχένια στρώματα, τάπητες, χάρτινους ή πλαστικούς σάκους, φελιζόλ, PVC, ρολών κ.α.
Σημαντική επιλογή για τις φαρμακοβιομηχανίες και τις βιομηχανίες τροφίμων αποτελούν τα αντίστοιχα εργαλεία με δυνατότητα εντοπισμού μετάλλου.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας, ανάλογα με την κάθε εφαρμογή, μπορεί να σας κατευθύνει στην σωστή λύση!

ΜΑΧΑΙΡΙΑ & ΚΟΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Βρείτε το προϊόν που θέλετε ανά κατηγορία

Μαχαίρια & Κοπίδια

Μαχαίρια & Κοπίδια

Κατασκευασμένα με γνώμονα την δική σας ασφάλεια αλλά και την προστασία του προϊόντος ενδείκνυνται για εφαρμογές όπως κοπή μεμβρανών, σακιών, φιλμ, ταινιών συσκευασίας & χαρτοκιβωτίων.
Λεπίδες

Λεπίδες

Υψηλής ποιότητας αιχμηρές λεπίδες με μεγάλη διάρκεια ζωής και δυνατότητα στρογγυλοποιημένων άκρων για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια
Κεραμικά Μαχαίρια & Κοπίδια

Κεραμικά Μαχαίρια & Κοπίδια

Οι finger-friendlyκεραμικές λεπίδες της Sliceλόγω του υλικού κατασκευής τους αντέχουν ως και 11,2 φορές περισσότερο από τις αντίστοιχες μεταλλικές.
Ξύστρες

Ξύστρες

Κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη, με εργονομική λαβή και ανταλλακτική λεπίδα. Ιδανικές για αφαίρεση αυτοκόλλητων, ετικετών και άλλων υπολειμμάτων χαρτιού, βαφής ή χρώματος από λείες επιφάνειες.
Εργαλεία κοπής

Εργαλεία κοπής

Μεγάλη ποικιλία διαφόρων εργαλείων κοπής για πιο εξειδικευμένες εφαρμογές όπως είναι η αφαίρεση γρεζιών ή όπου απαιτείται μεγάλη ακρίβεια κοπής.
Αξεσουάρ για κοπίδια

Αξεσουάρ για κοπίδια

Τα σωστά αξεσουάρ είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική χρήση των εργαλείων καθώς και την ασφαλή απόρριψη των χρησιμοποιημένων λεπιδών.

Για περαιτέρω πληροφορίες περιηγηθείτε στον κατάλογο

Κατεβάστε τον Κατάλογο

Τεχνολογίες Ασφάλειας

Αυτόματη απόσυρση λεπίδας = Υψηλή Ασφάλεια

Αυτόματη απόσυρση λεπίδας = Υψηλή Ασφάλεια

Αντίχειρες ψηλά – για ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Μόλις ξεκινήσετε με τη διαδικασία κοπής, αφήστε το σύρτη. Έτσι η λεπίδα εξαφανίζεται αμέσως πάλι στη λαβή μετά από την κοπή.
Πλήρως αυτόματη απόσυρση λεπίδας = Πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Πλήρως αυτόματη απόσυρση λεπίδας = Πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Το έξυπνο εργαλείο κοπής: Μόλις η λεπίδα απομακρυνθεί από το υλικό κοπής, αποσύρεται από μόνη της μέσα στη λαβή – χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αυτό ονομάζουμε «πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας».
Κρυμμένη λεπίδα = Μέγιστο επίπεδο ασφάλειας

Κρυμμένη λεπίδα = Μέγιστο επίπεδο ασφάλειας

Η λεπίδα είναι κρυφή και έτσι παρέχεται προστασία στον χειριστή και στο προϊόν. Αυτό σάς παρέχει έναν μέγιστο βαθμό ασφαλείας.
Scroll to Top