H Ελευθεριάδης Σ.- Ελευθεριάδης Ε. ΟΕ << Interbrush>>

είναι μία σύγχρονη αμιγώς ελληνική εταιρεία ευρωπαϊκών προδιαγραφών η οποία δραστηριοποιείται από το 2000 αρχικά στην κατασκευή και εμπορία βιομηχανικών βουρτσών και μετέπειτα στην εμπορία γενικότερου βιομηχανικού εξοπλισμού.

Μετά από πολυετή παρουσία στο χώρο της βιομηχανίας έχει επιτύχει να χαίρει άκρας εκτίμησης και εμπιστοσύνης από τους πελάτες της, προσθέτοντας στην γκάμα της ολοένα και περισσότερες έξυπνες και αξιόπιστες λύσεις με καινοτόμα προϊόντα.

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία προϊόντων, όλα πιστοποιημένα από τους διεθνείς οργανισμούς ISO, HACCP & IFS, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας. Πελάτες μας είναι οι μεγαλύτερες Βιομηχανίες Τροφίμων, Φαρμάκων και Logistics στην Ελλάδα (LOULIS FOOD INGREDIENTS ΑΕ, Μύλοι Παπαφίλη ΑΕ, ELBISCO ΑΒΕΕ, Παπαδόπουλος Ε.Ι Α.Ε, Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕ, Barilla Hellas ΑΕ, COCA COLA 3E Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε., GREEN COLA ΕΛΛΑΣ ΑΕ, GENERAL MILLS ΕΛΛΑΣ Α.Ε, Mondelez Ελλάς Παραγωγή Α.Ε, APIVITA Α.Ε, ION A.E, ΦΑΓΕ Α.Ε, SYNERGY S.A κ.α.)

Συγκεκριμένα κάποιες από τις βασικές κατηγορίες στις οποίες μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι είναι:

1) Οι βιομηχανικές βούρτσες για κάλυψη κενών σε πόρτες αλλά και για διάφορες άλλες εφαρμογές. Η βιοτεχνία μας στην Καστοριά αλλά και οι συνεργάτες μας από το εξωτερικό μπορούν να κατασκευάσουν την βούρτσα που θα χρειαστείτε στις διαστάσεις που θα μας ζητήσετε!

2) Κάλυψη εσωτερικών και εξωτερικών χώρων είτε με λωριδοκουρτίνες PVC είτε με συρόμενα βινύλια τα οποία προσαρμόζονται στον χώρο σας!
Διαθέτουμε δικό μας συνεργείο τοποθέτησης με πολυετή εμπειρία!

3) Τα Πλαστικά προϊόντα συσκευασίας όπως κουτιά αποθήκευσης, τελάρα, κουβάδες, παλέτες, παλετοκιβώτια κ.α. σε διάφορες διαστάσεις και με πιστοποίηση για επαφή με τρόφιμα!

4) Τα κοπίδια ασφαλείας της Martor (made in Solingen) και τα κεραμικά κοπίδια της Slice που συμβάλλουν στον περιορισμό των εργατικών ατυχημάτων τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

5) Τα Σφουγγάρια Ετικετέζων από φυσικό καουτσούκ {φύλλα ή κυλινδρικά} σε διάφορες ποιότητες και στις διαστάσεις που τα χρειάζεστε!

6) Τα Προϊόντα Αλευροβιομηχανίας για Μύλους και όχι μόνο, όπως βουρτσάκια planzichter, γάζες Νάιλον, εξαρτήματα σιμιγδαλιστριών, σακόφιλτρα, μάνικες, πλέγματα inox κ.α.

7) Τα Εργονομικά ταπέτα και τα εργονομικά καθίσματα τα οποία διαμορφώνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και συμβάλλουν στην καλύτερη απόδοση των εργαζομένων, πάντα στα πλαίσια της ασφάλειας!

8) Τέλος, η INTERBRUSH, μπορεί να σας προμηθεύσει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθαρισμού αλλά και άλλων χρήσιμων για την παραγωγή σας προϊόντων.

Μεγάλη ποικιλία αυτών υπάρχει επίσης και με την ανιχνεύσιμη ιδιότητα καθώς τα ρινίσματα σιδήρου που περιέχουν τα καθιστά ικανά να μπορούν να ανιχνευθούν από τους ανιχνευτές μετάλλου!

Πλέον, μπορείτε να οργανώσετε τα προϊόντα καθαρισμού στον χώρο σας αναρτώντας τα στον Σταθμό Καθαριότητας που μπορούμε να κατασκευάσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας! Οι Σταθμοί Καθαριότητας προσδίδουν άμεσα στον χώρο σας ευταξία, καλαισθησία και καθαριότητα! Αποτελεί ένα οικονομικό μέσο με το οποίο θα δείτε άμεσα αποτελέσματα στην απόδοση των εργαζομένων σας αλλά και στην συντήρηση των προϊόντων σας.

Η αποστολή μας είναι να εμπνέουμε συνεχώς τους ήδη υπάρχοντες ή νέους συνεργάτες με καινοτόμα προϊόντα δίνοντας ιδιαίτερη ευθύνη στην ποιότητα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους στους βιομηχανικούς χώρους ακόμα και για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές. Αυτό επιτυγχάνεται καταγράφοντας τα δεδομένα του προβλήματος, μελετώντας τις πιθανές λύσεις και προτείνοντας την κατάλληλη!

Scroll to Top