ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ PVC

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ PVC

Λωριδοκουρτίνες PVC, ρολά PVC, φύλλα PVC, Σταθεροί – Συρόμενοι – Ακορντεόν Μηχανισμοί

Οι λωριδοκουρτίνες PVC αποτελούν την πιο οικονομική λύση για τη διαχείριση του περιβάλλοντος εργασίας σας. Οι λωριδοκουρτίνες PVC προστατεύουν τους εργαζόμενους και τα αγαθά από δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες όπως υπεριώδεις ακτίνες, άνεμος, σκόνη, θερμοκρασία, καιρός, θόρυβος, αναθυμιάσεις, οσμή και έντομα.

Οι βιομηχανικές λωριδοκουρτίνες PVC για τις ράμπες φόρτωσης, τις αποθήκες, τα εργοστάσια, τα γραφεία ή τους ψυκτικούς θαλάμους, θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για την μείωση των ενεργειακών σας εξόδων και για την δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εξαρτήματα υπάρχει η δυνατότητα να στερεωθούν σε τοίχους, οροφές ή πόρτες με διαφορετικούς μηχανισμούς τοποθέτησης.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ PVC

Βρείτε το προϊόν που θέλετε ανά κατηγορία

Λωρίδες PVC – Σταθερός Μηχανισμός

Λωρίδες PVC – Σταθερός Μηχανισμός

Λωριδοκουρτίνες PVC σε πλάτος 200, 300 ή 400 mm και σε πάχος 2, 3 ή 4 mm αντίστοιχα. Με διάφορους χρωματισμούς είτε σε διάφανη είτε σε αδιάφανη μορφή. Λείες ή ραβδωτές για συντήρηση ή κατάψυξη. Ο μηχανισμός συμπληρώνεται με τα ανοξείδωτα πιαστράκια – ανοξείδωτη ράγα.
Συρόμενοι Μηχανισμοί

Συρόμενοι Μηχανισμοί

Με την χρήση των απαραίτητων εξαρτημάτων (ράγα, στόπερ, ράουλα, στηρίγματα κ.α.) κατασκευάζονται οι συρόμενοι μηχανισμοί οι οποίοι ενδείκνυνται για χώρους όπου χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε όλο ή μεγάλο μέρος του πλάτους της πόρτας χωρίς να εμποδίζουν οι λωριδοκουρτίνες.
Ρολά PVC

Ρολά PVC

PVC σε ρολά 50 μέτρων πλάτους 200,300,400 ή και 600 mm. Με διάφορους χρωματισμούς είτε σε διάφανη είτε σε αδιάφανη μορφή. Λείες ή ραβδωτές για συντήρηση ή κατάψυξη.

Συνίσταται σε όσους έχουν την δυνατότητα επεξεργασίας τους (τεχνικοί – ψυκτικοί κ.λ.π)

Φύλλα PVC

Φύλλα PVC

PVC σε φύλλα μεγαλύτερων διαστάσεων. Θα βρείτε διάφορες επιλογές σε πλάτη φύλλου από 1000 – 1700 mm καθώς και στο πάχος του υλικού από 1 – 7 mm.
Αντιστατικό PVC (λωρίδες ή φύλλο)

Αντιστατικό PVC (λωρίδες ή φύλλο)

Το αντιστατικό PVC σε μπλε ή πράσινη διάφανη απόχρωση είναι ένα υλικό υψηλής στατικής διάχυσης (αντιστατικό) και ενδείκνυται για χώρους όπως χημικές εγκαταστάσεις, εργαστήρια, κέντρα δεδομένων, εργοστάσια ηλεκτρονικών ανταλλακτικών, συσκευασίες κ.λπ.
Λωριδοκουρτίνα PVC τύπου Welding

Λωριδοκουρτίνα PVC τύπου Welding

Η λωριδοκουρτίνα PVC τύπου “Welding” ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο από το κοίταγμα της λάμψης των ηλεκτροσυγκολλήσεων από άλλους εργαζόμενους οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου γίνονται οι συγκολλήσεις. Κατασκευάζεται σε πλάτος 200 ή 300 mm ή σε φύλλο και στο ύψος που επιθυμείτε.
Κουρτίνες Βινυλίου

Κουρτίνες Βινυλίου

Το βινύλιο (είτε διάφανο είτε αδιάφανο) αποτελεί μια εναλλακτική λύση και ενδείκνυται κυρίως για μεγάλα ανοίγματα. Συνήθως είναι συρόμενο ώστε να σύρεται στην άκρη και να αφήνει το άνοιγμα ελεύθερο.
Κουρτίνες Σίτας

Κουρτίνες Σίτας

Αποτελούν λωρίδες ή φύλλο από πολυαμίδιο με ενίσχυση βινυλίου στα άκρα, κομμένο ανάλογα με το άνοιγμα που θα θέλατε να καλύψετε και είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή αντί των λωριδοκουρτινών PVC για χώρους όπου απαιτείται η είσοδος αέρα.

Συστήματα Λωριδοκουρτινών PVC– Αναβαθμίστε το εργασιακό σας περιβάλλον

PVC curtain door industries

Βιομηχανίες

Μύλοι, Κλωστοϋφαντουργία, Αυτοκινητοβιομηχανίες, Φαρμακευτικές, Μηχανουργεία, Βιομηχανίες Τροφίμων, Ψυκτικοί, Κουζίνες, Αεροδρόμια, Εργοστάσια, Εκτυπώσεις & Εκδόσεις, Εγκαταστάσεις Υγείας
PVC curtain door advantages

Πλεονεκτήματα

Περιορίζει τις κινήσεις ατμοσφαιρικών ρύπων όπως (σκόνη, βρωμιά, καπνός, αναθυμιάσεις, ρεύματα), Επιτρέπει το φως, Περιορίζει τον θόρυβο και τα θορυβώδη μηχανήματα, Αποτρέπει την είσοδο πτηνών, εντόμων, μυγών κ.λπ. στον χώρο εργασίας.
PVC curtain doors are cost effective

Μείωση του κόστους

Μειώνει την απώλεια θερμότητας ή κρύου αέρα. Αυξήστε την άνεση των εργαζομένων διατηρώντας τη θερμοκρασία και την υγρασία υπό έλεγχο. Απαιτείται ελάχιστη συντήρηση, περιστασιακό πλύσιμο με απλό νερό ή υγρό απορρυπαντικό. Ασφαλές, αποτελεσματικό και ευέλικτο

Υπηρεσία εγκατάστασης

Διαθέτουμε δικό μας συνεργείο με πολυετή εμπειρία για όλες τις απαραίτητες μετρήσεις

καθώς και για τοποθέτηση στις εγκαταστάσεις σας!

Τοποθέτηση PVC

Scroll to Top