Η Νούμερο 1 λύση καθαρισμού, παγκοσμίως για ψηλά σημεία, γρήγορα και με ασφάλεια!

Μια ολοκαίνουργια σειρά εξειδικευμένων συστημάτων καθαρισμού απομακρυσμένων επιφανειών για χρήση σε εσωτερικά, εξωτερικά και εξειδικευμένα περιβάλλοντα όπως ATEX, χώρους υψηλής τάσης και περιβάλλοντα φαγητού και ποτών.
Το #1 σύστημα ηλεκτρικής σκούπας υψηλού επιπέδου στον κόσμο. Η SpaceVac παρέχει μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού σε ύψος έως 20 μέτρα με ασφάλεια, ιδανικό για εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό σωλήνων και εξαρτημάτων σε εργοστάσια, αποθήκες καθώς και επαγγελματικά κτίρια.

Αποτελέσματα ανάπτυξης και τελειοποίησης πολλών δεκαετιών, στα σύστημα καθαρισμού για  ψηλά σημεία η SpaceVac είναι ένα σύστημα καθαρισμού σχεδιασμένο με ακρίβεια  παρέχοντας λύσεις και ασυναγώνιστη απόδοση καθαρισμού σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων.
Η SpaceVac είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής στον κόσμο συστημάτων καθαρισμού και επιθεώρησης ηλεκτρικής σκούπας απομακρυσμένων επιφανειών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία φέρνει την επανάσταση στον καθαρισμό των υδρορροών, τον καθαρισμό εσωτερικού και εξωτερικού καθαρισμού υψηλής εμβέλειας και την επιθεώρηση υψηλού επιπέδου.

Μια δεκαετία καινοτομίας…

Η τελευταία γενιά συστημάτων καθαρισμού υψηλού επιπέδου SpaceVac φέρνει την πιο προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού μας – με ελαφριές αλλά στιβαρές κεφαλές από ανθρακονήματα σε όλη τη σειρά ως στάνταρ, διατηρώντας το βάρος του συστήματος καθαρισμού στο ελάχιστο – ακόμη και στην πλήρη επέκτασή του.

Επιπλέον, ολόκληρη η σειρά SpaceVac διαθέτει τον πρωτοποριακό μας μηχανισμό «Safety Locking» ως στάνταρ για την απόλυτη ασφάλεια του χειριστή. Αυτή η απλή συσκευή διασφαλίζει ότι το σύστημα δεν θα διαχωρίζεται όταν χρησιμοποιείται - σε αντίθεση με άλλα συστήματα προσαρμογής τριβής του εξωτερικού σφιγκτήρα που βρίσκονται στην αγορά.

Εξοικονόμηση χρόνου

Χωρίς κανένα από το χρόνο εγκατάστασης που να σχετίζεται με τον εξοπλισμό πρόσβασης και με ελεύθερη μεταφορά για μετακίνηση, οι χειριστές SpaceVac μπορούν να ολοκληρώσουν καθαρισμούς σε ένα κλάσμα του χρόνου.

 

Ασφαλές χειρισμός

Ο καθαρισμός με ασφάλεια εξ αποστάσεως σημαίνει ότι όλοι οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την εργασία σε ύψος εξαλείφονται πλήρως.

 

Οικονομικό και αποδοτικό

Η κατάργηση της ανάγκης για πρόσθετες ενοικιάσεις εξοπλισμού καθιστά το SpaceVac έναν σίγουρο τρόπο μείωσης του κόστους που σχετίζεται με τον καθαρισμό υψηλού επιπέδου με γρήγορη απόδοση επένδυσης!

 

Ποιότητα κατασκευής

Η ασυναγώνιστη  ποιότητα κατασκευής και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά – συμπεριλαμβανομένου του μηχανισμού ασφαλείας και των κεφαλών διασύνδεσης παρέχουν μια μακροχρόνια, ανθεκτική λύση.

 

Η ανάπτυξη του SpaceVac προέκυψε ως απάντηση σε ένα πολύ απλό πρόβλημα – πώς να καθαρίσετε με ασφάλεια φραγμένες υδρορροές χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε στις παραδοσιακές μεθόδους – όπως σκάλες, σκαλωσιές ή μηχανές συλλογής κερασιών.
Όλα αυτά ενέχουν κινδύνους για τους καθαριστές που εργάζονται στις υδρορροές και επίσης παρουσιάζουν μια σειρά από άλλα ζητήματα, όπως το ακριβό κόστος ενοικίασης,
ο επιπλέον χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού και τα προβλήματα που δημιουργούνται με την εγκατάσταση αυτού του εξοπλισμού πρόσβασης επιτόπου. Αναπτύσσοντας ένα σύστημα καθαρισμού που θα μπορούσε να λειτουργήσει από το έδαφος.

Scroll to Top