Σταθμός Καθαριότητας

ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός των σταθμών καθαριότητας έγιναν με βάση την μεθοδολογία 5S, η οποία αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία και αποτελείται από τα εξής στάδια:

Seiri - Διαλογή • Seiton - Ευταξία • Seiso - Διευθέτηση & Καθαριότητα • Seiketsu - Τυποποίηση • Shitsuke - Συντήρηση

Το 5S είναι μια μέθοδος οργάνωσης του χώρου εργασίας που διαδόθηκε από Ιάπωνες κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η λίστα περιγράφει πώς να οργανώσετε έναν χώρο εργασίας για αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Και συντελεί

Στην αύξηση της παραγωγικότητας
Στην μείωση του χρόνου παραγωγής
Στην βελτίωση της αποδοτικότητας των εργαζομένων
Στην αύξηση της ασφάλειας εργασίας

Σταθμός Καθαριότητας

Ο Σταθμός Καθαριότητας, μία από τις πολλές εφαρμογές της μεθoδολογίας 5S, σας παρέχει:

  • Aκριβή, καθαρό και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για τον εξοπλισμό καθαρισμού
  • Εμφανείς χρωματικές απεικονίσεις τοποθέτησης του εξοπλισμού
  • Τέλεια ενσωμάτωση σε βιομηχανικούς χώρους πληρώντας τους κανόνες υγιεινής (σε συμφωνία με HACCP/IFS)
  • Εξατομικευμένος σχεδιασμός του σταθμού σας (λογότυπο, προϊόντα, κείμενα, χρώματα και πολλά άλλα)
  • Υγιεινά αβλαβή υλικά, εύκολα στον καθαρισμό και συντήρηση
  • Ευκολία στη χρήση και στη διαχείριση
 

Βήματα:

- Διαλέγετε τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων για τον χώρο σας από τον κατάλογο του εξοπλισμού στα πρότυπα HACCP - Κατασκευάζουμε το σχέδιο με την καλύτερη δυνατή διάταξη των προϊόντων που έχετε επιλέξει και στο χρώμα που επιθυμείτε - Σας στέλνουμε το σχέδιο προς έγκριση και προχωράμε στην εκτύπωση πάνω σε φύλλο Etalbond αφού έχει προστεθεί στο σχέδιο το λογότυπο της εταιρείας σας καθώς και ο τίτλος που θα μας υποδείξετε (π.χ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ – ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) (Το etalbond είναι ένα σύνθετο πάνελ λεπτού πάχους και χαμηλού βάρους, που αποτελείται από δύο φύλλα αλουμινίου και ένα πυρήνα πολυμερούς υλικού ανάμεσά τους)

Σας αποστέλλουμε τον Σταθμό Καθαριότητας μαζί με τα εξαρτήματα στήριξης και τα προϊόντα που θα τον απαρτίζουν *** Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής Σταθμού Καθαριότητας χωρίς να απαιτείται η στήριξη του σε κάποιο τοίχο. Αυτό το πετυχαίνουμε με σταθερή ή τροχήλατη βάση.

Η κατασκευή αυτή μπορεί να αποτελείται είτε από γαλβανιζέ είτε από ανοξείδωτα υλικά.

Tip: Ο χρωματικός διαχωρισμός του εξοπλισμού HACCP ανάλογα με τον χώρο θα βοηθήσει το προσωπικό να προσαρμοστεί στην φιλοσοφία του 5S

Η Εταιρεία Ελευθεριάδης Σ. & Ε. ΟΕ στέκεται δίπλα σας με καταγραφή των χώρων σας, ηλεκτρονικά σχέδια του σταθμού, προμήθεια των προϊόντων και όλων των απαραίτητων εργαλείων καθώς και εγκατάσταση από το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα μας.

LOGO & BRANDING

Χρησιμοποιώντας το λογότυπο της εταιρείας θα ενισχύσει την εταιρική ιδιοκτησία. Η εταιρική επωνυμία μπορεί να ενσωματωθεί από την ομάδα γραφιστών μας.

ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ

Καθορίσετε την περιοχή στην οποία ανήκει ο σταθμός καθαρισμού, για να ενισχύσετε περαιτέρω την ιδιοκτησία και τη φροντίδα της ομάδας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Εκτυπώσουμε κωδικούς εργαλείων στην επιφάνεια της πλακέτας του σταθμού καθαρισμού για να φτιάξουμε αναφορά εύκολη την διαδικασία επαναπαραγγελίας.

ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διασφαλίζουμε ότι όλοι οι Σταθμοί Καθαρισμού μας διαθέτουν κωδικούς αναφοράς και στοιχεία επικοινωνίας που περιλαμβάνονται (κάτω RH γωνία) για εκ νέου παραγγελία ή μελλοντική αναφορά.

ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διασφαλίζουμε ότι όλοι οι Σταθμοί Καθαρισμού μας διαθέτουν κωδικούς αναφοράς και στοιχεία επικοινωνίας που περιλαμβάνονται (κάτω RH γωνία) ια εκ νέου παραγγελία
ή μελλοντική αναφορά..

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Μια σειρά χρωμάτων εργαλείων που μπορούν να συνδυαστούν με τον πίνακα, ιδανικά για διαχωρισμό της περιοχής παραγωγής.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Έντυπες υπενθυμίσεις για εργαλεία επιστροφής ή άλλα σημαντικά ενημερωτικά στοιχεία προβολής της εταιρείας και γραφικά μπορούν να συμπεριληφθούν στους σταθμούς καθαρισμού μας.

ΠΛΑΙΣΙΟ

Η διαφοροποίηση των πλασίων μας εξασφαλίζουν στην σωστή λειτουργεία και τοποθέτηση των σταθμών στις ανάγκες του χώρου σας, το σωστό εργαλείο, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή.

5S Cleaning stations by Interbrush

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ HACCP ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικά παραδείγματα από κατασκευές Σταθμών Καθαριότητας που έχουμε κάνει για μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων, καλλυντικών, logistics, πλαστικών ειδών συσκευασίας κ.α.

Για περαιτέρω πληροφορίες περιηγηθείτε στον κατάλογο

Κατεβάστε τον Κατάλογο

Scroll to Top