Πλαστικα προιοντα συσκευασιας

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Η Interbrush προμηθεύει την ελληνική αγορά με τα υψηλής ποιότητας πλαστικά προϊόντα συσκευασίας της Auer Packaging.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται επίσης στην εργονομική λαβή τους καθώς και στην μορφή της λάμας καθώς είναι απαραίτητη μεταξύ άλλων και η προστασία του συσκευασμένου προϊόντος.

Τα προϊόντα συσκευασίας περιλαμβάνουν:
Στοιβαζόμενα δοχεία, κιβώτια με συστήματα ασφάλισης, διάτρητα τελάρα, δοχεία εξοικονόμησης χώρου, κουτιά αποθήκευσης, στρογγυλούς ή παραλληλόγραμμους κουβάδες, πλαστικές παλέτες, παλετοκιβώτια, δοχεία IBC, τρόλευ ή συστήματα μεταφοράς, προϊόντα ESD κ.α.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα στους τύπους, στα μεγέθη καθώς και στα χρώματα ώστε να επιλέξετε αυτό που είναι το ιδανικό για την εφαρμογή που το χρειάζεστε!
Πολλοί τύποι πλαστικών προϊόντων είναι κατάλληλοι για άμεση επαφή με τρόφιμα με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ενώ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους αποτελούν επίσης η ανθεκτικότητά τους, η αντοχή σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, η άνετη χρήση χάρη στην εργονομική λαβή, ο εύκολος καθαρισμός λόγω των λείων επιφανειών κ.α.
Χρησιμοποιώντας τα πλαστικά προϊόντα συσκευασίας μπορείτε άμεσα να βελτιστοποιήσετε την αποθήκευση και την μεταφορά των αγαθών σας!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Βρείτε το προϊόν που θέλετε ανά κατηγορία

Stackable Plastic Containers

Στοιβαζόμενα πλαστικά δοχεία

Τα στοιβαζόμενα πλαστικά κιβώτια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων σας. Σε διάφορες μορφές και διαστάσεις, είτε με καπάκι είτε χωρίς, καλύπτουν όλη την γκάμα των εφαρμογών σας.
System Boxes and Cases

Εργαλειοθήκες και βαλίτσες μεταφοράς ευαίσθητων προϊόντων

Αποτελούν ασφαλή συστήματα αποθήκευσης και μεταφοράς εργαλείων ή ευαίσθητων – πολύτιμων προϊόντων. Έχετε την επιλογή προσθήκης τροχών, αφρώδους επένδυσης, κλειδαριάς. Ιδανικά για συνεργεία.
Space Saving Containers

Δοχεία εξοικονόμησης χώρου

Τα στοιβαζόμενα και αναδιπλούμενα κιβώτια σας προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου όταν δεν χρησιμοποιούνται. Κάτ΄επέκτασιν μειώνουν το κόστος της αποθήκης και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της εταιρείας σας.
Rack & Storage Boxes With Open Front

Κουτιά ραφιών και αποθήκευσης με ανοιχτή πρόσοψη

Τα δοχεία με την ανοιχτή μπροστινή όψη, έχουν σχεδιαστεί κυρίως για την αποθήκευση εργαλείων και μικρών εξαρτημάτων. Συνεισφέρουν στην τέλεια οργάνωση της αποθήκης σας. Η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και διαστάσεις τα καθιστούν λειτουργικά και καλαίσθητα για τους χώρους σας.
Buckets & Screw-top Jars

Κουβάδες & Δοχεία με βιδωτό καπάκι

Οι πλαστικοί κουβάδες με καπάκια είναι ο ιδανικός τρόπος για την αποθήκευση και τη μεταφορά υγρών και στερεών υλικών, καθώς και μικρών ποσοτήτων χύμα προϊόντων. Κατασκευάζονται από πολυπροπυλένιο και διαθέτουν πιστοποίηση για άμεση επαφή με τρόφιμα.
Plastic Pallets

Πλαστικές παλέτες

Οι πλαστικές παλέτες υπερέχουν των συμβατικών ξύλινων παλετών καθώς παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια, έχουν μικρότερο βάρος, καθαρίζονται εύκολα και έχουν αντοχή στην μούχλα και στους μύκητες.
Pallet Containers

Παλετοκιβώτια

Στιβαρά πλαστικά κουτιά με τεράστια χωρητικότητα για την αποθήκευση και μεταφορά βαρέων και ογκωδών εμπορευμάτων. Εύκολη μετακίνηση με παλετοφόρο και κλαρκ. Υπάρχουν σε διάφορες μορφές (αναδιπλούμενα, με ρόδες κ.α.)
IBC Containers

Δοχεία IBC

Τα IBC είναι τα καλύτερα δοχεία για την αποθήκευση και τη διακίνηση υγρών κάθε είδους. Τα δοχεία διατίθενται σε μεγέθη 500 και 1.000 λίτρων. Επειδή μπορούν να στοιβάζονται, εξασφαλίζουν ιδανική αξιοποίηση του χώρου.
Transport Aids

Συστήματα μεταφοράς

Τα καροτσάκια με χειρολαβή καθώς και τα τρόλεϊ μεταφοράς είναι κατάλληλα για εταιρείες που πρέπει να μεταφέρουν καθημερινά μεγάλο αριθμό μικρών εξαρτημάτων ή και ογκωδών εμπορευμάτων στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους. Απολύτως λειτουργικά σε ανώμαλες επιφάνειες.
System Trolleys

Kαροτσάκια συστήματος

Το καροτσάκι διαθέτει τροχούς ομαλής κύλισης και σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε εύκολα εργασίες συλλογής παραγγελιών με μεγάλη ευελιξία καθώς και να μεταφέρετε με ασφάλεια τα αγαθά. Διατηρείται η οργάνωση και η ταξινόμηση που απαιτείται.
ESD Products

Προϊόντα ESD

ESD σημαίνει "electrostatic discharge" (ηλεκτροστατική εκκένωση). Η προσθήκη των ινών άνθρακα στην κατασκευή τους, βοηθά στην αποφόρτιση των αγαθών και εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά τους.
Interbrush packaging accessories

Αξεσουάρ & άλλα προϊόντα

Θήκες, διαχωριστικά, τροχοί, βίδες, μπουλόνια και παξιμάδια, όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ για τις σειρές προϊόντων συσκευασίας μας.

Τεχνολογίες Ασφάλειας

Wide range of packaging containers

Ευρεία ποικιλία προϊόντων συσκευασίας

Για εφαρμογές αποθήκευσης και μεταφοράς σε διάφορες βιομηχανίες, επιλέξτε από την εκτεταμένη ποικιλία πλαστικών ειδών υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε. Τα προϊόντα αυτά ποικίλλουν από πλαστικά κιβώτια και παλέτες έως διάφορα συστήματα μεταφοράς μικρού και μεγάλου φορτίου.
Auer Packaging certified plastic containers

Πιστοποιημένη συσκευασία

Τα είδη συσκευασίας μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη, είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008, ακολουθούν αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας και δημιουργούνται από υλικά υψηλής ποιότητας.
Auer Packaging plastic containers benefits

Οφέλη συσκευασίας

Πρακτικά και καινοτόμα προϊόντα. Από μεμονωμένες παραγγελίες έως μαζικές αγορές, από κουτιά έως συστήματα μεταφοράς μεγάλου φορτίου, κατάλληλα για όλες τις βιομηχανίες.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Auer Packaging

Κατεβάστε τον Κατάλογο

Scroll to Top